pátek 18. března 2016

Prodej vepřových půlek

PRODEJ MASA A VEPŘOVÝCH PŮLEK. Nabídka vepřových půlek na 15. Cena vepřových půlek na týden 6. Jatka VÚŽV nabízí porážky hospodářských zvířat, prodej selat na gril, vepřových půlek , hovězích čtvrtí. Prodám domácí prase, krmeno šrotem, mlékem, brambory, řepou váha 1- 160kg.


Prodej v živém Kč za kg. Z malochovu nabízíme k prodeji ( čt-pá 8-17hod) domácí balíčkova. Váha prasat od 80kg do 200kg. Možnost rozbourání a dopravy.


Vzhledem k tomu, že se tento model prodeje osvědčil a protože máme dostatek vykrmených prasat, rozhodli jsme se přátelům, registrovaným zákazníkům a . Vepřová plec s kostí. Nabízíme Vám možnost dodání vepřové půlky rozbourané. Z jatek se prasata expedují v půlkách , popřípadě se dělí (bourají) v masokombinátu a dodávají do prodeje v jednotlivých výsekových dílech. JATKY ALBRECHTICE nad Vltavou. Pro informace a objednávky volejte . Zabýváme se zpracováním vepřového masa.


Dodáváme vepřové, hovězí, kuřecí a krůtí maso. Kvalitní vepřové a hovězí maso můžete koupit v našich prodejnách a prodejnách Rabbit. Vše v té nejlepší kvalitě. Srdce, vepřový Jazyk,jazyk, Slezina ,Hrtan, čerstvé, chlazené, prodej , . Maso - uzeniny od místního výrobce - na dosah . V sortimentu naleznete také výseková hovězí masa, vepřové půlky a kostry. Celé prase vykoštěné, naporcované, vakuově balené.


Půlka prasete vykoštěná. Objednávky vepřové půlky – paní Jitka Malá, tel. Začal podzimní prodej vepřových půlek. Vážení zákazníci, již jsme začali přijímat objednávky na vepřové půlky. Výdej ve středu v areálu jatek,platí do vyprodání zásob.


Dubenec nabízí: - vepřové půlky, - mleté maso, - krmnou řepu. Firma Karsit Agro, a. Podrobné informace naleznete v přílohách. Připravili jsme pro Vás kompletní nabídku hovězího a vepřového masa. Někteří farmáři pokračují v přímém prodeji vepřového.


Proti nízké výkupní ceně prasat začali bojovat někteří chovatelé tím, že již zahájili prodej vepřových půlek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky