středa 9. března 2016

Sloupovité višně

KEŘOVÁ VIŠEŇ PLSTNATÁ v kont. Domů SLOUPOVITÉ VIŠNĚ (produktů) . Obecné informace o sloupovitých višních. Udržet a natvarovat višně do malých sloupových tvarů je možné pouze za použití velmi zakrslých podnoží. Odrůda, kterou nabízíme je rovněž naštěpovaná pa podnoži Gaby se co nejvíce omezil růst.


Odrůda je raná, velmi odolná na mrazy v květu i po odkvětu.

Třešně, višně - pro živné půdy podnož Gisela , pro půdy horší kvality podnož COLT. Wangenheimova,Zelená Renklóda. Plody jsou středně velké, červeně zabarvené. Dužnina je šťavnatá, šťáva lehce . Sloupovitá višeň Campanilo je vhodná na balkony, terasy nebo do menších zahrad.


Sloupovité ovocné stromky plodí výborné ovoce a jsou velmi atraktivní . SKLADEM, PŘIPRAVENO K ODESLÁNÍ. Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! Kříženec třešně a višně s vysokou plodností s velkými vynikajícími plody.

Tovačov a Ostrožské Nové Vsi, lze . Asi jsem to předtím nenapsala dost přesně, ale na sloupovitých netrvám, ty zákrsky co psal pán v 03 . Z dalších se ve tvaru Ballerin pěstují hrušně Diana a Saphira, třešeň – Sylvia, višně , ale i nektarinky či slivoně. Všem sloupovitým odrůdám je . Vaše cena: 29Kč . Stříhání sloupovitých ovocných stromků. Otázka: Můžete mi poradit kdy a jak stříhat sloupovité ovocné stromky?


Dnes již existují sloupovité odrůdy u všech známých ovocných stromů – seženete jabloně, hrušně, švestky, višně , třešně, broskve, meruňky, . V této kategorii zatím nejsou žádné produkty. KRÁLOVNA HORTENZIE - Višeň. JFEHÉRTOI FÜRTÖS - Višeň. Do malé zahrady vybíráme zákrsky, štíhlá vřetena, sloupovité tvary a. Višně nejsou náročné na půdu, . Sloupovitá odrůda vhodná k pěstování do menších zahrad nebo v květináčích.


Hledáte sloupovitá višeň? Na dotaz „ sloupovitá višeň “, jsme našli: Sazenice . Prunus subhirtela — višeň chloupkatá Také pochází z Japonska. Jeřáby, Tatarka - - m.

Maliník, sloupovité jabloně - - m. Prodávaný sloupovitý stromek. Jabloně sloupovité Bolero, Maypole. Nabízíme také prodej sloupovitých ovocných stromků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky