středa 23. března 2016

Bubnová sekačka adéla

Legendární bubnová sekačka BDR-5Adela s vysoce kvalitním čtyřtaktním . Bubnová sekačka ADELA je . Průběh testu bubnové sekačky BDR-5ADÉLA VARI, která dosáhla celkového hodnocení a. Skladem 1ks - cena platí do vyprodání zásob . Z pedie, otevřené encyklopedie. Hučí trochu buben ale nebrání provozu. Výrobce Vari, prodej v sekci.


Popis: Nabízím ke koupi plně funkční bubnovou . AGROCENTRUM, Jaroslav Smetana, Vizovice. Na samotném vrcholu bubnových sekaček je model BDR-5Adela 60. Tato královna bubnových sekaček je osazena poloprofesionálním motorem HONDA . Sekačka bubnová Adéla Vari 60cm 4-nože. Spodní i horní disk bubnové sekačky ADELA BDR-5jsou plechové výlisky.


Nejprodávanější bubnová sekačka ADELA BDR-5s vysoce kvalitním. BUBNOVÁ SEKAČKA BDR - 5ADELA. Dále je řešen pohon ţacího bubnu sekačky – v našem případě řemenovým převodem – návrh a výpočet. Moderní sečení vysoké trávy - bubnové sekačky VARI. Prodám bubnovou sekačku, motor Honda, málo používaná, najeto cca motohodin, perfektní stav, . Bowden brzdy sekacího bubnu (disku) pro bubnové sekačky VARI BDR-5Adéla (verze s červenou kovovou pákou zapínání pojezdu) a brzdy nože pro . Jednodušší varianta je obyčejná tovární rotační sekačka s benzínovým.


Na horním disku jsou otočně uloženy žací nože s . Na sečení vysoké trávy; Jsou snadno ovladatelné; Vhodné na svahy a do terénu; Mají přídavnou boční plachetku na. Test probíhal v náročném terénu jsme bubnové sekačky testovali s cílem zjistit všechny přednosti i nedostatky stroje. Sledovali jsme chování . Multifunkční nosič Lucina/Hurricane MaX od VARI není jen bubnová sekačka či.


Zcela přepracovaný vysoký kryt žacího bubnu pro snadné sečení přerostlých porostů až do výšky cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky