úterý 1. března 2016

Prodej mrazuvzdorných kaktusú

Zároveň bych chtěl poděkovat panu Oldřichu Fenclovi za poskytnutí panoramatických fotografií z nalezišť kaktusů v Utahu a Arizoně. Uváděná velikost rostlin odpovídá přibližně velikostem uváděným na fotografiích. Prodám přebytky semenáčů kaktusů a sukulentů.


Madagaskarský ženšen. Nabízím k prodeji různé druhy mrazuvzdorných opuncií. Populární, srozumitelnou a trochu i vtipnou formou seznamuje tato kniha pěstitele kaktusů s chorobami a škůdci, kteří se vyskytují v našich. Prodej knihovny s kaktusářskou literaturou. Mrazuvzdorných kaktusářů.


Prosíme před objednáním se ujistěte, že vybraná pobočka Zásilkovny je otevřená. Vzhledem k aktuální situaci upřednostňujte platbu předem, . Výstava kaktusů a sukulentů Ostrava. Setkání přátel mrazuvzdorných kaktusů. Pro skupiny zájemců a. K prodeji jsou také malé rostlinky mrazuvzdorných kaktusů - EchinoCereus . Rosťa je jedním z pěstitelů,.


Pěstování a prodej kaktusů. Pavel Sklenář, Brno- Chrlice. Současná plocha kaktusů je 15m². Součásti sbírky je i venkovní skalka, mrazuvzdorných kaktusů a sukulentů. Najde se také i něco na prodej.


Monika Nováková - květiny, semena. V našem zahradnictví se specializujeme zejména na prodej venkovních rostlin a zeleninové sadby. On-line prodej květin v Havlíčkově Borové.


Zabýváme se pěstováním a internetovým prodejem rostlin a semen kaktusů. Internetový prodej mrazuvzdorných exotických rostlin pro venkovní výsadbu. Zajímavá je kolekce mrazuvzdorných kaktusů – druhů, které v suchu přečkají i dvacetistupňové mrazy. Další kolekce zahrnují druhy pěstované . Areál Sever (AS): Mexiko – expozice zimovzdorných kaktusů , mrazuvzdorných juk a agáve, prodej , výstava fotografií - Pavla Štichy, Eduarda . Na tradiční pražské sympozium Vás zve Spolek pěstitelů kaktusů a sukulentů Praha, Poslední.


První kniha o možnostech celoročního pěstování kaktusů na našich zahradách. Přehled mrazuvzdorných a zimovzdorných kaktusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky