čtvrtek 14. června 2018

Zavarovani fazolky

Jak zavařit česnek a fazolky. Autor: Thinkstockphotos. V seriálu o zavařování pokračujeme česnekem a fazolkami , tedy . V domácnosti fazolky konzervujeme nejčastěji sterilací ve sladkokyselém nálevu nebo v soli.


Můžeme je i usušit nebo zamrazit.

Zavařené fazolky - recept: Fazolkové lusky nakrájíme a ve slané vodě povaříme, asi minut. Do každé sklenice dáme větvičku kopru a naložíme fazolky. Důkladně víčky uzavřené sklenice sterilujeme minut při teplotě °C. Poznámka: Více o zavařování : Konzervace, zavařování , sterilace.


Uložit do Oblíbených . Pevně doufám, že dojde i na další dva. Zrovna dneska jsem to dělala.

Na litr vody pro nálev dávám 20g soli. Pokrájené lusky předvařuji cca minuty. Dám do sklenic, zaleji . A právě když zalijete fazolky studeným nálevem a bez octa, protože pak. To zavařování je ve skutečnosti na 1stupňů a asi až minut . I zelenina pro zavařování má být pokud možno čerstvá a dobře vyzrálá, jen okurky, fazolky a hrášek se sklízejí vlastně nezralé. Na zobrazení receptu klikni na Read More.


Fazolové lusky můžeme zakoupit v supermarketech po celý rok. Pokud si chceme naložit pár skleniček sladkokyselých fazolek , nemusíme čekat až na letní. Ahoj-budu zavařovat fazolky -někde píšou, že se musí zavařit vícekrát-cca 3×, někde zase, že jen jednou. Máte někdo zkušenost?


Já je vždycky mrazila, ale už. Postup je úplně stejný jako u fazolek ve sladkokyselém nálevu, rozdíl je jen v nálevu a způsobu zavařování. Nakládání do octa – fazolky s koprem Zavařování s octem není fermentace.


V kysaném láku popsaném v 5. Recep na Zavařené maso s houbami.

Zelené fazolky zavařování recepty, které budete milovat. Nálev: Na litr vody dl octa 1g cukru g soli . Tématické fráze: zavařování fazolových lusků zelené fazolky. A když se dobře uvaří, jsou. Vynikající sladko-kyselý nálev bez vaření na zavařování rajčat, okurek, zelí, cukety, cibulky nebo zelené fazolky.


Je opravdu velmi jednoduchý a zvládne ho . Pořiďte si zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem. A můžete se pustit do zavařování. Na tento recept budete potřebovat zelené fazolky.


Fazolky opereme , zbavíme stopek a ostrých špiček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky