středa 20. června 2018

Samosběr nakladaček

Samosběr okurek nakládaček ve Vraňanech proběhne v pátek 26. Novinka jahodové farmy ve Vraňanech - samosběr okurek. Využijte jedinečné příležitosti si sami natrhat čerstvé nakladačky. U Radomyšle na Strakonicku nabízí farmáři už několik let samosběr nakládaček. Díky této formě sklizně nemusí pěstitelé najímat brigádníky, . Díky samosběru máte zaručenou maximální čerstvost a kvalitu této oblíbené zeleniny.


Nabízím samosběr nakládaček odrůda Regina. Pěstujeme již 20let bez chemie. Přímo z farmy v Ředhošťi okres Litoměřice. Okurky nakladačky - v letošním roce okurky nejsou.


Balení: Košík 2Kg, Bedýnka 5Kg. Adresa: Kolínská 57 Kouřim. Omlouváme se Vám, ale přerušili jsme příjem objednávek na okurky nakladačky. Ohledně dalších změn se informujte 16. Miroslava Ličky a Hany Prokl Ličkové v Sedlnicích č. PRodEJ OKUREK NAKLADAČEK - SAMOSBĚR.


PŘIJÍMÁME OBJEDNÁVKY NA PRODEJ NAKLÁDAČEK. Možný i samosběr ukázněným sběračům. PĚSTOVANÉ BEZ POUŽITÍ CHEMIE. Zahájili jsme sklizeň našich nakladaček.


Pravidla samosběru jahod. Dále prodáváme okrasné rostliny a květiny, sadby a plody jahodníku a maliníku, okurky - hrubonosné nakládačky , . Kam vyrazit na samosběr jahod? Prodávají i meruňky a nakládačky. Jahody nám skončily, ale okurky ( nakladačky ) začaly :-) Okurky třídíme do čtyř. Unikátní levandulová farma nabízí možnost samosběru.


Za okřiknutí močícího muže dostal nakládačku. Policie hledá agresora . Malé okurky nakladačky I. Moravy vhodné pro zavařování a jiné konzervářské účely. Smykem řízené nakladače. Nová technika Žací stroj PÖTTINGER NOVACAT XRC Žací stroj PÖTTINGER NOVACAT 301 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky