čtvrtek 28. června 2018

Hlízy dvojostnice

Vyžadují slunné stanoviště, ale snáší i polostín. Dostupnost: skladem (Toto zboží je dostupné v našem skladu. ) Zvětšit. Zahradní gloxínie (dvojostice – incarvillea) skutečně upoutá pozornost. Květiny pokvetou v létě.


Hlízy je třeba zasadit na jaře. Barevná záplava květů z jedné hlízy ; kusy. Tato zázračná květina je úžasná: z jedné hlízy vyroste rostlina, která oplývá záplavou. Incarvillea - dvojostnice.


Objednávku brutu uveďte v kolonce velká hlíza , za číslici napište velké B. V internetové nabídce jsou uvedené ceny za velké hlízy o průměr hlíz nad mm. Výška až 1cm, Ø 20-cm, novinka z r. Sušené hlízy povijnice počistivé (lpomoea purga, je známá i jako jalapa počistivá ) vypadají. Velké hlízyprůměr hlízy nad mm * Střední hlízyprůměr v rozmezí 20. Pokud není vhodné počasí anebo nemáte dostatek času cibuloviny a hlízy ihned zasázet,.


Pokud není vhodné počasí anebo nemáte dostatek času cibuloviny a hlízy. Dvojostnice Plnokvěté . Záruka: Vždy se snažíme dodávat co nejlepší hlízy , cibule nebo rostliny, které jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky