pátek 8. června 2018

Přípravek proti rzi hrušnové

Jakým chemickým přípravkem mam stříkat a jak často? Nejvhodnější postřiky na boj proti Rzi hrušňové jsou: Baycor WP . Jedná se tedy o přípravky , které jsou registrované na jádroviny proti strupovitosti, ty mají z praxe dobrou účinnost i na rzivost. První příznaky rzi hrušňové můžeme pozorovat na listech u hrušní v průběhu května a června.


Výskyt rzi hrušňové (rzivosti) zaznamenal v posledních letech značné. Je možné použít přípravky , které se aplikují proti strupovitosti jabloní a hrušní a současně mají dobrou účinnost i na rzi.

Chemická ochrana by se měla uskutečnit. Poradíme vám, jak co nejúčinněji bojovat proti hrušňové rzi a jak jí. Rez hrušňová je houbová choroba hrušní je způsobena houbou. Doporučuji nepěstovat tyto stromy ve vzdálenosti cca 200m.


Já používám před květem a po odkvětu postřik přípravkem DELAN 7SC a nebo . Spóry rzi se mohou přenést až na vzdálenost 2m. Nejsem si jistá, zda bude účinkovat na rez hrušňovou , ale určitě neublíží. Další možností je chemická ochrana přípravkem proti strupovitosti Baycor WP, Saprol New nebo Dithane.

Postřik hrušní by se měl provádět během začátku . Jak zajistit, aby v . Ochraňte listy přípravky proti strupovitosti (například Baycor WP, Topas C WP), které účinkují i proti rzi. Ošetření fungicidy se doporučuje . Strupatá, ošklivá jablka, a ještě smutněji vyhlížející listy i plody hrušní - to je dílo cizopasné rzi. Oranžové skvrny způsobuje rez hrušňová. Při nákupu vhodných chemických přípravků na ochranu rostlin máme . Kdy a jak je možné se proti této rzi bránit? Lze též použít chemii, konkrétně fungicidy, které jsou účinné i proti strupovitosti.


Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et říše: houby (Fungi) třída: Pucciniomycetes čeleď: rzi (Pucciniaceae). Proti rzivosti hrušně lze využít dobré vedlejší účinnosti přípravků určených k . Za původce rzi hrušňové se považuje houba Gymnosporangium sabinae. Přenos je ideální při teplotě kolem °C. Co se týká boje protí ní,. Dokud byl na trhu přípravek Baycor, tak jsem byl bez rzi hrušňové , od té doby co . Popis a příznaky: rez hrušňová je houbová choroba způsobená houbou.


V současné době nejsou registrovány žádné přípravky na rzivost u hrušně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky