čtvrtek 21. června 2018

Molice postřik

Jejich tělo je žlutavé, je pokryto bílými . SUBSTRAL CAREO ULTRA – POSTŘIK PROTI ŠKŮDCŮM! Anglický název ‎: ‎Greenhouse whitefly Latinský název ‎: ‎Trialeurodes vaporarium. Molice skleníková na okurce. Rod ‎: ‎molice (Trialeurodes) Zatočte se mšicemi a molicemi – Príma receptář.


Molice postřik

Ninja je určen na mšice i molice , na zeleninu i okrasné rostliny. Ochrana: Ošetřovat při prvním výskytu. Je nutné ošetřit i spodní stranu listů.


Postřik opakujeme 3x v intervalech 5-dní. Rostlina: Okrasné rostliny a dřeviny . Představíme vám nejrozšířenější škůdce rostlin ( mšice a molice ) a poradíme vám, jak proti nim účinně bojovat. Problém bude v tom, že postřik nezabíjí vajíčka, takže musíte postřiky opakovat každý týden, dokud úplně nezničíte všechny generace, tedy i ty, . Ať už se jedná o svilušky, molice , mšice, třásněnky nebo červce, vše je to. Můžete zakoupit přípravek k postřiku v obchodě, i třeba ekologický . Přímé škody molice způsobují sáním na rostlinách.


Molice postřik

Následkem toho dochází k odbarvování, deformování a opadávání listů. Velmi účinně působí proti hmyzu jako je . Chemická ochrana před nimi je přitom účinná pouze na začátku, vajíčka molic jsou odolná vůči postřikům. A hmyz si navíc dovede na konkrétní . Jestliže zjistíte silné napadení rostlin například molicemi , sviluškami, vlnatkami nebo mšicemi, použijte k odstranění škůdců CANNACURE. Určit vhodný přípravek je také velice těžké, ano, určitých úspěchů dosáhneme opakovaným postřikem přípravkem Mospilan.


Ale musíme počítat s . Vhodné je tedy přidat do postřiku smáčedlo (Silwet). Vzhledem k tomu, že puparia jsou postřikům odolná, je nutné postřik aplikovat třikrát v 5-denním intervalu. S teplým počasím se začnou množit nepříjemné mšice, molice a. Zkusit můžete biologicky šetrné postřiky , jako je například Natura Roc Effect . Nicméně, správně vybraný postřik na molice je potřeba několikrát opakovat.


Protože zabírá jen na živé jedince, a nikoli na vajíčka, . MOSPILAN SP 2xg - mšice, molice , vlnatka, obaleč. Když už molice na zelenině sedí… … tak je podusíme olejovým postřikem , stejným jako v případě svilušek. Můžete si vyrobit i vlastní postřik – vizte další odstavec.


Vzhledem k častým dotazům na postřik k hubení škůdce - molice thujové, který byl uveřejněn v loňském občasníku, sdělujeme, že se jedná o postřik DECIS . Agro NATURA Rock Effect je unikátní koncentrát na bázi přírodních látek pro . Na molice , malé bílé mušky, je postřik skoro zbytečný. Na jejich těle se neudrží a ochranná lhůta přípravků je příliš dlouhá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky