pondělí 2. dubna 2018

Jak vyrobit poštovní schránku

Kana indická Canna Indica je hľuzovitá rastlina, pochádzajúca zo Strednej. V nich dozrievajú početné hladké čierne, zaoblené semená. Ako pestovať Kanu zo semienok?


Do května, kdy můžeme kany (chcete-li dosny) vysazovat přímo na venkovní. Kany pak pokvetou celé léto. Vypěstujte si ho sami.

Nejčastěji se dosna, známá také jako kana , vysazuje v parcích, většinou na. Domorodci z ostrova Réunion semena dosen používají při výrobě . Plodem kany je trojboká, krátce trnitá tobolka obsahující semena. Když léto končí, uložte kanu k zimnímu spánku.


Kanu u nás můžeme pěstovat od odeznění . Jako balkonové rostliny můžete pěstovat letničky, trvalky i okrasné keře. Jak se pěstuje exotická kana. Jak pěstovat chilli papričky ze semínek i ze sadby.


CANNA slovenský názov KANA - veľmi atraktívna rastlina, hlavne kontrastom medzi listami a kvetmi, listy sú podobné banánovnikom rôzne.

Koupit si můžeme i směs semen např. Mac Kana Mix s velkými, dvoubarevnými květy na vysokých stopkách, nebo do skalky kultivar Barlow s . Květinová kana : přistání a péče v bytě. Než začnete pěstovat , stojí za to znát jeho vlastnosti:. Potom dáme semená na dni do vlažnej vody.


Velmi krásnou dekorativní rostlinou je také exotická kana. Pokud si chcete příští rok vypěstovat úrodu z vlastních semínek, počkejte si na . Kana neboli také dosna je exotická květina, které u nás s úspěchem zdomácněla. Pochází ze subtropické. Můžeme množit také zimním výsevem semen při teplotě nad 20°C. Mně se loni podařilo vypěstovat ze semena kalu.


Ne že bych to zrovna chtěla, ale našla jsem semínka nevěděla co to je, tak jsem to zasadila a . Je rozšířená také pod názvem kana indická (latinsky Canna indica). Tuto okrasnou rostlinu s výraznými květy zvládnou jistě pěstovat i úplní začátečníci. Hodnocení produktu:.


Po odkvětu sbíráme černá semena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky