úterý 17. dubna 2018

Jak ošetřit švestky

Máme ale dost jílovité . Malá zahrada u nově postaveného rodinného domu v pražských. Jistou nevýhodou malých zahrad sevřených s ostatními domy může být stín či polostín. Trvalky do stínu a polostínu. Ne každá zahrada je plná slunce. Ale ani na severní straně domu či pod stromy se kvetoucích trvalek vzdávat nemusíte.


Jak ošetřit švestky

Kanadské borůvky vyžadují zvýšenou půdní vlhkost a také zvýšenou . K osázení skalky ve stínu použijeme kapradiny, zakrslé bohyšky, čechravy nebo violky. Aconitum carmichaelii var. Putující slunce po zahradě.


Pro virtuální plochu jsem navrhl typické stínomilné druhy rostlin. Jsou tu ale i místa, na která dopadá část dne východní a jižní slunce. Praktický návo jak správně osázet kamenné koryto na zahradě.


Bohatě a dlouho kvetoucí trvalka, které svědčí polostín až přímé slunce. Nezmaři do polostínu. Jak vidíte, ani nevlídné kouty zahrady nemusí být odepsané. A pokud se spokojíte s menším množstvím květů, které se na nich budou tvořit, není důvo abyste tato místa na vaší zahradě neměli osázená. Skladba rostlin v záhonech by měla také odpovídat způsobu využití dané části zahrady.


Například záhon u terasy je vhodné osázet rostlinami . Jak květinový záhon osázet. Chladivý a uklidňující účinek záhonu je způsoben kromě umístění v polostínu i jednoduchostí výsadby. Na zahradu patří jak slunná místa, tak stín. Zahrada u víkendového příbytku má svá specifika.


Osázení jižního svahu na naší zahradě. Když uvažujeme o osázení předzahrádek nebo záhonů, které oživují trávník v zahradě , musíme. Barevný květinovýlem v polostínu :hlavatka alpská (dominantní trvalka), . V polostínu je možné osázet plochu mezi kmeny typickými rostlinami našich lesů a hájů.


Některé, například náprstník, vlčí bob, oměj i další, preferují slunce, ale snesou i polostín. Obě podmínky splňuje prérijní záhon osázený těmi správnými rostlinami. Když se začnete zajímat o medonosnou zahradu a její osazení.


Jak ošetřit švestky

Rostliny do toulavého stínu a polostínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky