středa 4. dubna 2018

Plastovy obal na urnu

Hřbitovní urny plastové. Pokud urnu nechcete ukládat do země, . Do této pohřební plastové urny, urnového obalu je možné přímo vložit pouzdro s popelem . Akční nabídka: plastová urna se zlatým, stříbrným nebo černým štítkem zdarma. Na plastové urny zhotovení cedulky.


Sk pripočítava sa k cene obalu. Obal na urnu plast čierna lesklá. Hledáte obal na urnu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Akční cena, při zakoupení této plastové urny, máte cedulku v ceně 139Kč zdarma.


V případě, že urnu objednáte jako součást faktury za pohřeb, připočítává se DPH, když . Na všechny plastové urny zhotovení cedulky v hodnotě 149Kč zdarma. Ratolest a růži nabízíme v různých barevných variantách. Mramor, Stříbrná, Zlatá . Ratolesti a růže nabízíme v různých barevných variantách.


Rozměry, × × cm. Provedení zlatá, staroměď, černá, stříbrná. Venkovní rozměr urny - max. Urna hliníková, modrá svíčka. Ozdobný obal na urnu , svitek.


Seřadit podle, Nejdražší, Nejlevnější, Nejprodávanější. Můžeme Vám posloužit širokou nabídkou uren a obalů na urny, které si vyzvednete po obřadu v krematoriu. Zamatový obal na urnu. Nosidlo na urnu zamatové. Plastové obaly na urny.


Zvažte možnost nechat si udělat na úřední urnu štítek s daty zemřelého. Do urny je možné vložit úřední plastovou vložku s popelem. Text: ANO Na urnu lze pískovat text. Slouží k uchování drobných milých předmětů k uctění památky, k uchování vzpomínek na. Kvalitní obal na úřední urnu z pozinkované oceli s povrchovou úpravou.


Obecně jako takový je plastový obal výhodný v zachování svého tvaru a také proporcí mobilu. Schránky pro urny k zakopání. Betonové nebo plastové. Administrativní úkony.


Zaslání podkladů k vyřízení úmrtního listu u příslušného matričního úřadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky