pondělí 16. dubna 2018

Malé skalky na rovině

Poslední asi měsíce mě doma sužujou takový malý černý mušky - NE octomilky. Vypadají jako ty z kytek, ale doma žádné kvetoucí nemám, . Octomilka, lidově také banánová, ovocná či octová muška , je malý (asi až mm dlouhý). Sklenici s ovocnou šťávou přikryjte folií a udělejte do ní malé dírky. Přestože jsou to malé mušky , jejich rozmnožení se ve vaší kuchyni může být velice otravné.


Jak na domácnost , která octomilky lákat nebude?

No rovnako ako rýchlo mušky do vašej domácnosti prišli, tak rýchlo môžu aj. Naša malá nádobka na odpad z ovocia a zeleniny je opatrená . Levný Malé Mušky V Domácnosti Jak na malé mušky. Zbavení domácnosti mušek.


Vinné mušky se skutečně vyskytují u ovoce a zbavíte se jich tím, že ovoce sníte. Ty u kytek jsou smutnice, což je zřejmě . Tyto malé mušky množí rychle a budou držet kolem dlouho poté,. Existuje mnoho rad a návodů, jak se jich zbavit.

Jedni tvrdí, že jsou stoprocentně účinné, jiní jsou k těmto babským radám skeptičtí. Také vás v posledních dnech tolik trápí malé , otravné mušky jménem. Z domácností většinou vymizí až s příchodem chladných podzimních . Protivné malé mušky zvané vinné či také kvasné mušky.


Jak se jednou v domácnosti objeví, není snadné se jich zbavit. Tato metoda na mušky funguje zaručeně. Sprej, který je určen primárně proti veškerému létajícímu a lezoucímu hmyzu, octomilky okamžitě zlikviduje. Lidově se jí říká octová, vinná nebo ovocná muška. Larvy smutnic v květináčích vašich pokojových rostlin většinou pocházejí ze zakoupeného substrátu.


Po vysazení květin a prvním zalití pak z . Boj s kvasnými muškami sice vyžaduje trpělivost a vytrvalost, ale rozhodně se vyplatí. Nechápete, kde se ty malé potvůrky pořád berou, když doma máte absolutně čisto? Neuvěříte, co všechno v domácnosti vyřeší obyčejná pemza!


Kvasné mušky však okupují naše domácnosti. Octomilky, neboli vinné mušky , jsou sice malé , ale o to protivnější. Najít příčinu, proč se v domácnosti mušky drží, je nejdůležitějším krokem, jak se jich zbavit.


Nalijte do nádoby lákadlo pro mušky - . Všetko ste umyli a vyčistili, ovocie dali do chladničky a tie malé potvory nie a nie opustiť vašu domácnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky