čtvrtek 6. února 2020

Zlite previsle letnicky

Převislé výhonky bakopy jsou od května do října doslova obsypané drobnými bílými. Petúnie a drobnokvěté surfinie patří mezi nejoblíbenější letničky , které si . Převislé varianty letniček se výborně hodí na menší balkony i na prostorné zahrady. Během léta vám dopřejí bohatou záplavu květů v neobvyklém převislém.


Agerathum Nízká velice odolná rostlina. Plazivá, pokryvná letnička. Rozkladitá až mírně převislá , žlutě kvetoucí rostlina. Převislé balkonové rostliny, letničky , muškáty, surfinie Nabízíme široký.


Vrbina penízková (Lysimachia nummularia). Tvoří poměrně dlouhé převislé lodyhy s okrouhlými lístky, které jsou výrazně žluté nebo žlutozelené. Má keřovitý až mírně převislý růst a krásné, i když drobné květy.


Existují fialovomodře, žlutě a bíle kvetoucí kultivary. Rostliny nejsou nijak . Odrůdy se stříbřitými nebo žlutě panašovanými listy jsou vhodné pro slunná stanoviště. Zářivé gazánie lze pěstovat jako letničky , nebo uchovat pro další rok. Stejně tak dobře působí jako převislé rostliny v truhlících nebo . Královny bohatě kvetoucích letniček ! Zářivě žluté květy zvýrazňuje světlý okraj.


Doba květu: květen - do zámrazu. Výška vzrůstu: do cm. Je poléhavá až převislá letnička v mnoha barvách. Patří mezi letničky , která nejlépe vynikne v závěsné nádobě nebo truhlíku. Druhým rokem žlutě kvete.


Jsou to rostliny nejčastěji vytrvalé, ale najdou se mezi nimi i krásné letničky nebo. Poléhavě až převisle rostoucí letnička. Má drobné žluté kvítky s černým středem.


Vějířovka (Scavola aemula). Letničky a balkónové rostliny - barevné muškáty, petúnie, begónie, fuchsie, verbeny-. Vysaďte si na zahrádku atraktivní pnoucí letničky. Květy jsou svítivě žluté s výrazným, tmavě hnědým středem. Nejoblíbenější letničky ,které se dají skvěle kombinovat i do truhlíků.


Hnojit každý týden speciálním hnojivem na převislé petúnie. Odstraňujte zvadlé květy, prodloužíte kvetení. Dokáže zaujmout svými bohatými květy v barvách od původní žluté a. Převislé odrůdy se budou vyjímat v truhlících na balkoně, vysoké .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky