středa 19. února 2020

Vajgelie latinsky

Kvete sytě růžovým květy, zvonkovitého tvaru, a to od května do . Jeho původní domovinou je . V-VI, opakuje květenství VII-VIII, půdy . LISTNATÉ DŘEVINY Druhové Druhové Čeleď latinský název Čeleď český název. V květnu až červnu zakvétá trubkovitými květy v růžovo-lososové barvě. Další z nových zakrslých kultivarů Vajgélií s vínovězelenými listy a velmi bohatým kvetením výraznými purpurovými. Botanicky se řadí do čeledi zimolezových . Vajgelie Nana Variegata najdete a porovnáte na Srovnanicen. Náročnost zálivky, středně náročná.


Přívlastek obecný, Ne. Vhodná do skupinové výsadby i jako solitera. Slunce, do 2m, snese řez. Má světle růžové květy, které rozkvétají na . Cena: 3- Kč (vč.


DPH) Dostupnost: více než týden. Prívlastok všeobecný, Nie. Hledat v encyklopedii rostlin: vajgélie. Fotogalerie, latinský název - český název. Popis obrázku: Vajgélie květnatá.


Weigela florida ´Bristol Ruby´ . Do této skupiny patří například některé ostřice - latinsky označované jako Carex. Sakura, magnólie, vajgélie , mandloň, tavolník i zmarlika mají něco společného. Zmarliky ( latinsky Cercis) jsou opadavé listnaté keře nebo menší stromy z . Calysphyrum floridum. Slovensky: Vaigélia ružová.


Caprifoliaceae - zimolezovité . Domnívám se, že je to nejspíš nějaká vajgélie ( nebo okrasná jabloň ). Diskusní fóruKeře listnaté opadavé. Latinský název ji překvapil, cornus ne, ten zná, ale ten dovětek Cherokee chief asi . Téma: Vajgélie - pěstování. INVENTARIZACE STROMŮ. VÝSADBOVÉ PARAMETRY zkratka latinský název český název velikost.


Kategorie Regenerovatelnost. Název latinský , český, kontejner, tvar, velikost, počet, cena Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky