středa 12. února 2020

Sazenice roubované okurky

Vyrábíme roubované okurky a melouny. Roubovaná sazenice okurky. Partenokarpický hybrid určený pro časné pěstování ve foliovém krytu.


Nabízíme vám široký sortiment sazenic roubované zeleniny, která má oproti klasické. Dobrý den, bohužel jste našla loňské oznámení, a v této době ještě roubované okurky nejsou :) Začínáme je mít v nabídce 5.

POLOPATĚ - reportáž o roubovaných okurkách a melounech. Sazenice pravokořenných melounů . Okurky a melouny se často roubují na odolnou dýňovou odnož. Poslední v řadě roubovaných okurek ja salátovka ´Dominica . ODESÍLÁNÍ SAZENIC BUDE MOŽNÉ OD 10.


V nabídce jsou kromě několika odrůd rajčat i okurky , papriky, roubovaná bazalka, roubovaný lilek, vodní a cukrový meloun. Například roubované sazenice rajčat je vhodné pěstovat na dva výhony, nikoliv na jeden, jak je běžné u obyčejných rostlin. Současný sortiment rajčat, paprik, okurek , melounů, lilků či tykví je naprosto.

Při nákupu sazenic vám personál zahradnického centra dokonale poradí a . Doporucit stránku známému: Novinky e- mailem. Chcete-li být průběžně informováni o aktualitách, napište nám svůj e- mail . Kategorie: Balkónové rostliny, letničky, sadba zeleniny, sazenice jaho SEZÓNNÍ VÝBĚR. Jedná se většinou o zeleninu plodovou. Námi nabízené okurky jsou roubovány na podnož (tykev fíkolistá).


Nově se dopěstovávají roubované sazenice z GROW FIDE – Turecko (rajčata, melouny, okurky a lilek) a vlastní roubované papriky. Pro pěstování sazenic se . Obří ačokča, mexická papriko-okurka. Patříme k největším výrobcům roubované sadby v ČR, ročně. Prodám roubované okurky hadovky,cena kč.


Přijímáme objednávky na roubované okurky. V marketu sice meloun koupím, teď dokonce . Kvalitní roubované sazenice melounů je už nyní možné objednat ZDE. Jazýčky do sebe zasuneme a zajistíme je klipsem určeným k roubování okurek. Impatiensky a Begonie jsou již v prodeji .

Námi zasílané sazenice nemají zapěstovaný kmínek s vinnou hlavou, záleží tedy čistě na každém. Okurky se roubují na tykev fíkolistou (Cucurbita ficifolia). Dlouhoplodá hadovka se středním vzrůstem. Rostlina dobře obrůstá i při intenzivním řezu.


Odrůda je vhodná pro jarní i letní . Výborný kořenový systém. Snížená náchylnost k chorobám. V sortimentu máme několik druhů rajčat od cherry až po tyčková , a také okurky a lilek různých odrůd.


Sadbu roubované zeleniny nám dodává . Sdělte prosím zda lze ještě v tuto dobu někde zakoupit sazenice okurek salátovek. HOBBY TRH › Možnost zakoupení sazenic roubovaných okurek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky