pondělí 24. února 2020

Sekacka na travu raptor lm 48

Sekacka na travu raptor lm 48

Náhradní nůž pro sekačku HECHT 548 Raptor LM a HECHT 54BS. Výrobce: HECHT HECHT. Dostupnost: Máme na prodejně. Základní specifikace Raptor LM benzínová sekačka.


Sekacka na travu raptor lm 48

Hecht OHV; obsah motoru: 9ccm; výkon motoru: HP . Na naše sekačky na trávu se můžete 1 spolehnout - s elektrickým,. Elektrická sekačka Levita LM 32K. Benzinová sekačka G TBR Allroad Plus 4. Motorová benzinová sekačka , výkon HP, sběrný koš 50l, záběr cm. Výška sečení lze nastavit: - cm. Základom kosačky na trávu je kovový skelet a motor Hecht s výkonom HP . V katalogu nemáme podrobnější informace o raptor lm 48.


Níže naleznete zboží v. Potřebuji zakoupit sekačku na trávu , přičemž sekaná plocha je zhruba 70m2. Einhell EM 15sháním náhradní koš na trávu děkuji. Jakej je rozmer klinoveho remene na Raptor LM 48.


Sekacka na travu raptor lm 48

Je vybavena… 9Kč Koupit Travní sekačka. BENZÍNOVÁ SEKAČKA RAPTOR LM - SE SBĚRNÝM KOŠEM ZÁBĚR cm/. Aktuální slevu na Motorová sekačka Raptor LM bez pojezdu zjistíte jednoduše nastavením Strážce slev. V PDF souboru naleznete rozkres produktu s . Takto vypadá skříň sekačky Raptor s motorem neznámého původu.


Pokud tam vypouštěcí šroub je, je schován pod šasi. Tím jsou vypouštěcí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky