středa 12. února 2020

Stihl vapka

Dĺžka vysokotlakovej hadice: m. Hodnocení produktu:. Odborné poradenství a servis na naší kamenné prodejně. STIHL RE 1je silný vysokotlaký . Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.

Pro vysokotlaké čističe od STIHLu je odstranění i vytrvalé nečistoty záležitostí pár chvil. Robustní technika a . Vysokotlaká hadice s navijákem je metrů dlouhá a zesílená. Související produkty. Stihl , Bosch, Karcher.


Alebo chcete vymeniť za nové? Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Pak je pro vás ideálním pomocníkem vysokotlaká myčka, nebo-li „ wapka “. Dobrý den, neví nekdo zda má tahle vapka tepelnou pojistku motoru nebo nejaké jiné casti? Dům a zahrada - Vap stihl bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Prodám vysokotlaký čistič stihl RE 163 . Ich ergonomický dizajn, vylepšené ovládanie a praktické prvky . Kvalitní a výkonná wapka se hodí vždy. Zámkovou dlažbu zbavíte mechu, umyjete zablácené kolo, motorku, auto i zahradní nábytek. S patřičným příslušenstvím . Firma Wap již neprodává své stroje pod označením Wap, nýbrž jako Nilfisk Alto.


Wapka je tlaková myčka od firmy Wap. Tato změna hodně našich zákazníků mate. Mobilní či stacionární vysokotlaká čisticí zařízení efektivně a spolehlivě odstraní nečistotu spojením vody a vysokého tlaku. Dodávateľ IČO: Odberateľ: Obec . Tlaková myčka Patriot PW 1vapka.


Základná cena 16€ -2€ Cena 14€.

Popis: Najvyššia kvalita spracovania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky