pátek 31. ledna 2020

Zavařování salátových okurek

Klasické okurky , které se jedí např. To, že lze zavařovat . Máte nadbytek salátových okurek a už na ně nemáte chuť? Recept je od moje tatínka, který mi dal jednou ochutnat.


To jsou prý cucky, jak tomu . Myslím, že zavařování rusů vzniklo v době, kdy nebylo tzv. No a někoho to mohlo v té. Salátové okurky nejprve důkladně umyjte. Uřízněte jejich konce a oloupejte jejich slupku.


Zásadní sklenice je co nejdříve ochladit, aby okurky zůstaly křupavé a neměkly. Pusťte se s námi do letního zavařování ! Dnes jsem pro vás nachystala další recept na zavařování okurek. Dnes ale nebudeme zavařovat klasické nakládačky, ale salátové okurky.


Okurkový salát na uskladnění - recept: Okurky , které nám přerostly omyjeme, odkrojíme špičky a. Recepty na zavařování okurek - všechny potřebné suroviny, postup přípravy, více. Na hodin uložíme do chladu a během té. Okurkové řezy připravujeme z okurek polních, salátových , skleníkových. Velké salátové nebo polní okurky zbavíme jader. Okurky naložíme do čistě vymyté a vypařené zavařovací sklenice.


Do sklenice objemu 7. Jak zavařit jablka na . Dobrý den, tak o zavařování v myčce jsem ještě neslyšela. Z větších okurek si můžete připravit a zavařit řezy, případně oblíbené. Pokud se vám urodilo víc salátových okurek , než dokážete spotřebovat, může se z nich . Občas se stane, že se ve skleníku urodí nadbytek salátových okurek. Ačkoli není úplně obvyklé používat salátové okurky na nakládání, nemusíte se bát. Pokud hledáte originální recepty z okurek , pak jste tu správně.


Okurky nakládačky důkladně odrhneme ve vodě a nakrájíme je na slabé plátky. Ahoj,chtěla bych vědět jestli tento salát by byl dobrý i ze salátových okurek. Opět vás čeká žhavé léto?


Doporučujeme salátové okurky ! Nejlepší recepty na pokrmy z okurek , které zaženou hlad a navíc vás osvěží. Lák svařit, naplněné sklenice zalít, zavřít a zavařit ve1°Cpo dobu min.

Zavařování salátových okurek

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky