středa 29. ledna 2020

Sušeni rajčat

Sušeni rajčat

Při sušení rajčat v sušičce rozložíme nakrájená rajčata do sušičky vždy pouze v jedné vrstvě na patro. Počítejte s dobou sušení mezi až 8 . Domácí sušení rajčat. Pokud vás zajímá, jak si doma usušit rajčata tak, abyste si na nich pochutnali dlouho po sklizni, máme pro vás . Nadbytek úrody rajčat můžete snadno konzervovat sušením.


Sušeni rajčat

Zvolíte tradiční sušení na slunci nebo rychlejší v troubě či sušičce na ovoce? Chuť zralých rajčat bude díky sušení ještě intenzivnější. Tuhle laskominu mlsejte jen tak nebo ji použijte do salátů či k těstovinám. Ten kdo má zahrádku a pěstuje rajčata (ZDE) ví, jak překotně dozrávají,.


Mnohdy je úroda tak bohatá, že už nevíme, co už s . Nabízíme výkonnou sušičku, která Vám umožní sušit nejrůznější ovoce i zeleninu , tak aby neztratilo svou chuť. Velmi využívána je na sušení rajčat , která si pak . Rajčata omyjeme, nakrájíme na silnější plátky, rozložíme na rošty. Usušíme je podle návodu přiloženého k . Co s nadúrodou rajčat. Usušte je a pochutnáte si na nich ještě. Vyzkoušeli jsme i variantu sušení s dužninou.


Na dvě menší skleničky potřebujete zhruba velkých rajčat (téměř dvě kila). Pokud je stabilní teplé počasí, rajčata můžete sušit i na slunci. Sluncem vysušená rajčata jsou podle . Můžete nechat silné slunce, aby vysušilo plátky rajčat , které potom. Už v tento moment je fajn začít hledat síto, které používáte na sušení hub. Původní procedura sušení rajčat je na slunci, na čerstvém vzduchu.


Právě proto je nejjednodušší připravovat je v létě. Nakonec jsme se tedy uchýlili k tomu nejjednoduššímu způsobu, tedy sušení v troubě. Ingredience: - rajčat a, ideálně co nejzralejší, ale stále tvrdší - olivový a . Tento krok můžete vynechat u cherry rajčat , jen pak počítejte s delší dobou sušení. Krok 2: Rajčata rozložte na plech vyložený pečicím papírem, . Kynutí chleba a rozpékání pečiva v. Sušení ovoce, zeleniny a hub v sušičce.


Sušeni rajčat

Vyberte ideálně zralá, ale stále tvrdší rajčata. Omyjte je a nakrájejte na půlky, větší plody nakrájejte na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky