čtvrtek 23. ledna 2020

Trvalky červené

Zobrazit: Grid List Table. Není seřazeno, Název, Pozice, Cena, Nejnovější. Zoradiť: Názov A-Z , Názov Z-A, Prednastavené, Ceny od najlacnejšieho, Ceny od najdrahšieho . Trvalky s červeným kvetom do vašej záhrady.


Jul Květy této trvalky mohou být bílé, žluté, oranžové, modré, fialové, růžové nebo červené. Soukvětí jsou v ideálních podmínkách poměrně .

Mar Tento druh seženete pouze v kultivaru s červenými květy, ačkoli je dostupný i kultivar Plena s plnými květy. Sytě červené květy rozkvétají v . Běžná půda, svěží nebo suchá půda, to jsou vhodná stanoviště pro tyto rostliny. Patří sem velkokvěté . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Kvete: Duben - červen Popis: Nízká nenáročná trvalka.


Centranthus ruber Coccineus - mavuň červená. Velmi efektní v době květu. Nenáročná trvalka na slunné stanoviště, snáší sucho.

Při sestřihnutí opakuje kvetení. Bergénie neboli badyl (Bergenia) má stálezelené listy a do zahrady vnese svým zimním vybarvením červenou barvu ještě dříve, než kterákoliv další trvalka vykvete . Apr Velké květy obvykle růžové, fialové až purpurově červené. Pupalky (Oenothera speciosa) – propustná, hlinitopísčitá půda, dostatek slunce.


Jun Za zálivku se odmění nádherným květenstvím, z nichž nejklasičtější jsou kultivary v červené barvě. Představíme vám pestrý svět trvalek , poradíme, jak s jejich pomocí vytvořit základní strukturu zahrady, a seznámíme vás s jejich pěstováním. V řadě odrůd lišících se barvou květů (fialová, modrá, červená , růžová) se pěstuje tařička (Aubrieta).


Mateřídouška úzkolistá červená průměr květináče cca cm. Scobiosa, hlaváč červený. Láká opylovače, je medonosná, okrasná velkými, laločnatými listy s červenou.


Dlužicha s nádhernými krvavými listy je nenáročná trvalka , která ozdobí Vaši skalku nebo truhlík. Barva květu: červeno - bílá Období květu: červen až srpen . Doba kvetení: květen až červen. Netřesk s ČERVENOU ŠPIČKOU jeho velké zelené růžice kontrastují s červenými špičkami svých listů. Prospívá na slunečném stanovišti v sušší, hlinito - písčité . Počet kusů v balení:ks.


Mitrovnička ( Tiarella). Tato trvalka je vskutku ideální okrasnou rostlinou. Trvalka keřovitého vzrůstu se vzpřímenými stonky.

Její květ je červené barvy a dorůstá výšky cm. Má nádherné a velmi zajímavé listy. Ideální do skalek či . POPIS PRODUKTU: Materiál: Semena Barva: Jako obrázek Velikost: Plná velikost Typ produktu: Bonsai Typ: červené javorové semena Styl: trvalka Podnebí: .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky