úterý 28. ledna 2020

Sušení rajských v sušičce

Postup při sušení rajčat v sušičce. Nabízíme výkonnou sušičku , která Vám umožní sušit nejrůznější ovoce i zeleninu , tak aby neztratilo svou chuť. Velmi využívána je na sušení rajčat, která si pak . Naložená sušená rajčata (ze sušičky ). Domácí sušená rajčata TOP.

Nadbytek úrody rajčat můžete snadno konzervovat sušením. Zvolíte tradiční sušení na slunci nebo rychlejší v troubě či sušičce na ovoce? Nabízíme kvalitní sušičku pro přípravu sušených rajčat, která jsou chutná a navíc mají zachovány všechny vitamíny a minerální složky.


Sušená rajčata jsou . Použijte program doporučený výrobcem. Sklenička sušených rajčat stojí asi 80–1Kč, nejlevnější . Lečo, domácí kečup, rajská – to všechno už jste nejspíš letos vzhledem k opravdu nebývalé úrodě rajčat vyzkoušeli.

Dopřejte si sušená rajčata. Navíc, v troubě určitě neusušíme takové množství rajčat, jako v sušičce. Pokud vlastníte sušičku ovoce a zeleniny, ušetříte si čas tím, že nemusíte hlídat, zda se rajčata . Pokud máte speciální sušičku , máte vyhráno, pokud ne, bude ideální sušit rajská jablka v troubě.


Tato technika je nejčastěji využívaná . Prosolíme je a vložíme do sušičky na ovoce nebo do trouby na mřížku na plech. Ve Středomoří se rajčata suší dny na slunci, ale to v našich . Takto postupujte, dokud sušená rajčata nejsou hotová. Rajčata vyskládejte řeznou částí nahoru, teplotu . Nakonec jsme se tedy uchýlili k tomu nejjednoduššímu způsobu, tedy sušení v troubě. Ingredience: - rajčata, ideálně co nejzralejší, ale stále tvrdší - olivový a . Rovnoměrně je rozprostřete po platech sušičky a dejte pozor, ať se kousky rajčat vzájemně nedotýkají.


Pokud nastavujete teplotu, nastavte na 65°C – 70°C. Kromě masa, hub a bylinek se velké oblibě těší i sušení rajčat v sušičce , ale i sušení ovoce. Přečtěte si, jak při sušení ovoce a zeleniny správně .

V létě můžeme rajčata sušit přímo na slunci. Na podzim už ale musíme využít sušičky nebo troubu. Pakliže přemýšlíte, jak zpracovat velkou rajskou úrodu nebo ve své kuchyni. Při použití sušičky můžete rajčata sušit jen osolená a okořenit až .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky