pátek 24. ledna 2020

Samozber merunek slany

Zabýváme se pěstováním česneku, cibule, třešní, hrušek, jablek, meruněk ,. Vyrábíme ovocné müsli tyčinky Twiggy a ořechové Twiggy MAX, dále pak Twiggy BIO a cereální tyčinky CERIX. EKOFRUKT Slaný , spol. Zmapovali jsme přehled prodejců meruněk v ČR. Na Moravě je koupíte už za. Minulý rok meruňky na Moravě umrzly a sklidili jsme jen 9tun meruněk.


Samosběr broskví byl v sadech ve směru Slaný - Velvary, konkrétně mezi Blahoticemi a Vítovem. Nebývá to každý rok, asi je to vždy podle toho. Farma Lotouš - Slaný. Tato e-mailová adresa je . Postupně se sortiment rozšířil o prodej meruněk , třešní, malin, . Zahradnictví Ždánice.


Pstruhová farma Lochkov. Co takhle tento svěží alkoholický nápoj z velkopavlovických meruněk ? Vás vyvetrať sa v ovocnom sade Borovce, kde aktuálne prebieha SAMOZBER 2v1. Láka vás samozber alebo vám stačí pár plodov z vlastnej záhradky. Sušenkový zákla vrstva meruněk a jogurtová nádivka.


Mšeci – najdete jí ve Mšeci v zámeckém dvoře, nebo v našem prodejním stánku na výpadvce směr Slaný – Praha odbočka Drnov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky