čtvrtek 9. ledna 2020

Samosběr třešní praha

Levně české třešně - Kolín, Kutná Hora, Praha. První pražské jahody jsou v prodeji, na samosběr je zatím třeba popojet. Nejčastěji v nich rostou právě třešně a jabloně, nechybí ale ani višně . Další info na jahody. Zemědělské družstvo Bašnice. Družstvo se specializuje na pěstování a prodej jablek, třešní a máku.


Kde si můžete v Praze natrhat třešně ? Sady patřící hlavnímu městu Praha jsou již několik let přístupné občanům pro samosběr třešní. Sem totiž milovníci ovoce zaznamenávají jednotlivé stromy, od kterých vás pro pár třešní nikdo s holí nepožene. Jde hlavně o sady a třešňovky, . Bečovská a Podleským rybníkem.


Samosběr v Praze : Schwenk Jahody Uhříněves. Plantáž se rozkládá na desetihektarovém pozemku . Firma Jaroslav Havrda nabízí samosběr a prodej třešní. Cena za jeden kilogram . Máte chuť na třešně , ale nechce se vám je kupovat? V Praze máte unikátní možnost si je natrhat přímo ze stromů. Zajít můžete například na . Ovocnáři bývají ochotní a ceny začínají na . Kam vyrazit v Praze za třešněmi poradí náš Sběračův průvodce po pražských.


Fialky, správně botanicky violky vonné, jsou nejen krásné na… Čti více. Objevujeme pražské sady. Natrhejte si v Praze třešně nebo ořechy. Na speciální internetové stránce dokonce vznikl seznam míst, kam . Provozujeme každý rok v červnu samosběr třešní ve dvou sadech blízko obce.


Pěstujeme a třídíme ovoce: jablka, hrušky, višně, meruňky, třešně. Na naší farmě pěstujeme třešně české odrůdy Kordia. V létě nabízíme na prodej čerstvě trhané třešně , mimo sezonu pak nabízíme na prodej. Ostrožská Nová Ves, Praha , Strážnice, Tvarožná Lhota, Uherské Hradiště, Uherský Brod . Máme tip, kde si je můžete nasbírat v Praze a středních Čechách.


Třešně je možné v jejich sezóně trhat i na Hanspaulce, dozrávají tu ale i švestky a mirabelky. V žižkovském parku Parukářka je možné natrhat . Prodám sběratelský džbánek ze série modré třešně. Velká závěsná kořenka Modré Třešně originál republika, nikde ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky