pondělí 27. ledna 2020

Samozber jahod hosin

Kunratické jahody - Prodej jahod bude zahájen od 1. Sezóna jahod v letošním roce neprobíhá podle představ nejen obchodníků, ale i zákazníků. Na většině území totiž jahody pomrzly. Jste z jižních Čech a máte chuť na vlastnoručně . Vážení zákazníci, letošní samosběry jahod byly definitivně ukončeny. Jak samosběr probíhá? Vzhledem k velkému zájmu o samosběr jahod sledujte novinky na našich stránkách . Informace o samosběrech budou uváděny v aktualitách stránek.


Jahodová sezóna letos začíná o něco později, protože v květnu bylo poměrně chladné počasí, což se podepsalo hlavně na ranějších odrůdách . Dostali jste chuť na jahody a nechce se vám platit vysoké částky u stánkařů nebo v obchodních řetězcích? Co takhle natrhat si červené plody . Samozber jahôd už tradične v Borovciach a Bučanoch. Plantex pestuje tie najlepšie slovenské jahody. Kde nájdete super jahodoviská. Na Slovensku je množstvo jahodovísk, ktoré ponúkajú samozber jahôd.


Už niekoľko rokov ich pre. Rumby od 7:- do vyzbierania. Natrhat si u nás můžete odrůdy Dukát , Elkat, Induka, Karmen a Prima.


Sezóna samozberu jahôd sa začala o niečo neskôr ako obvykle. Ještě že existují ten samozber ovoce. Jahodová marmeláda s mátou (s kousky jahod ) bez přidání cukru. Homemade hoisin sauce - A flexible recipe that you can customize based on the ingredients you .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky