úterý 28. ledna 2020

Třešeň zakrslá

Raná velkoplodá samosprašná odrůda zakrslé třešně. Třešeň zakrslá - Sabrina . Díky zakrslé podnoži dorůstá do výšky maximálně - metru. Plody dozrávají asi dní před odrůdou Van, v pátém třešňovém týdnu (polovina července). Burlat je raná cizosprašná tmavá polochrupka .

Počet kusů v balení:ks. I pokud nemáte velkou zahradu, nemusíte se vzdávat . Velikost plodu: 5g až 7g. Samosprašná chrupka s velkými plody a pravidelnými vysokými výnosy.


Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Zakrslá třešeň - řez. Zdravím, neberte to jako radu jen jak se chovají moje stromky - takováhle košťata bez terminálu . Stella je výborná odrůda samosprašné třešně chrupky.

Máte malou zahrádku nebo dokonce pouze terasu? Pak jsou pro Vás sloupovité a zakrslé stromky výbornou variantou. Naopak, tento stromek roste velmi pomalu a spořádaně. Velmi raná třešeň ,nebývá napadána vrtulí třešňovou, nejlepší raná odrůda. Gisela zakrslá podnož vhodná pro tvar zákrsek a čtvrtkmen . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hledáte zakrslé třešně ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jedná se o zakrslou formu. Odrůda Early Star má velké šťavnaté plody. Hodí se k přímému konzumu i ke . Hodnocení produktu:. Udržet a natvarovat třešně do malých sloupových tvarů je možné pouze za použití velmi zakrslých podnoží Gizela 5. Sloupovité třešně ,meruňky,švestky atd.


Ukázka zakrslých jehličnanů. Tato třešeň na podnoži Gisela je vhodná i do malých zahrádek.

Nové čerstvé a sladké třešně. Ovocný strom má kompaktní vzrůst. V květináči doroste maximální výšky metru. Na balkonu, terase nebo v malé. Jak se pozná zakrslý stromek, když v obchodě nebo v zásilce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky