úterý 1. listopadu 2016

Jak střihat sibiřský jilm

Ale rozhodně stříhejte ! V podstatě tím rostlině pomůžete, kořen bude vyživovat menší nadzemní část a rostlina se lépe ujme. Zároveň tím ale podpoříte větvení a. Please try again later. Správná metoda stříhání a zahuštění.

Jelikož já osobně mám obě ruce levé, náš plot stříhá vždy manželka. Tento plot už dosáhl výše 1centimetrů a stříhání bylo těžké. Padlo rozhodnutí, je třeba . Když se vám jilm po tom roce až dva dostal do vztoužené zahuštěné výšky, jak je náročné ho této výšce udržovat?


Jak často ho stříháte ? Listí, co opadá, hrabete. Jilmy také pravidelně hnojím hnojivem, které jsem ke stromečkům dostal – .

Nejvitálnější sazenice již mají přes 50cm! Na začátek srpna plánuji první stříhání živého plotu. K tomu má rád stříhání , čím víc se stříhá , tím víc roste.


A tak jsem začal shánět . Keř roste opravdu jako z vody, proto ho musíte i radikálně stříhat. Chtěl bych se zeptat, jestli u jilmu sibiřského stříhat pouze nové větvičky nebo ho. Jilmy - Vhodný strom, naše jilmy obrážejí velmi dobře, . Pyšněte se hustým živým plotem, který nebudete stíhat stříhat. Kolik stříhat takhle neodhadnu, dej fotku.


Plot z buxusu, kdy stříhat , 1 27. A až vyroste do požadované výšky, tak budete už jenom stříhat a stříhat a stříhat až vám to půjde na . Tyto stromy se však musí často stříhat a jsou napadány . Taky máme zasazený asi pátým rokem , musí se stříhat , stříhat a zase stříhat , listí z něj moc není, lístečky po seschnutí jsou drobné , každým . Jediná péče o něj pak prakticky spočívá jen v pravidelném stříhání do . Turkestánský brest (Ulmus pumila) známý spíše coby jilm sibiřský. Bez pravidelného střihu bude ale váš živý plot řídký.

Právě po střihu dřevina velmi dobře obrůstá mnoha novými větévkami. Jestli ho budeme stříhat nebo ho necháme růst volně (pokud máme dost široké místo pro Říká se mu také jilm sibiřský (Ulmus pumila celer). Jilm může dorůst až do výšky metrů. Dobře snáší stříhání.


Díky drobným listům se . Kouzelný živý plot - roky staré sazenice. Stříhání Kouzelného živého plotu. Doporučuji alespoň 3x za sezónu pohnojit jakýmkoliv hnojivem NPK a nebát se stříhat. První sestřih po 50cm a potom .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky