pátek 18. listopadu 2016

Zakrsle merunky

Okenní zahrádka dvojitá. Máte-li vyšší požadavky na zabezpečení květinových truhlíků, či jiných předmětů na parapetu Vašeho okna , jistě Vás zaujme tato dvojitá . V případě že máte jiný rozměr rámu . Zahradní a bytové doplňky. Zámečnická výroba na zakázku.


Kované ptáky z kamene a kovu. Výrobky z kamene a kovu. Podzim udeřil pořádnou silou, a proto nám nezbývá nic jiného, než začít přemýšlet (pokud jste to již neudělali) . Kovové ohrádky na okna slouží jako estetický doplněk vašich oken a zabraňí pádu . Naša ručne vyhotovená kovaná záhradka na okno pôsobí veľmi esteticky a navyše zabezpečí kvetináče, aby ostali tam kde ich položíte. Všetky naše výrobky sú . Montážní systém nijak nepoškozuje okenní rám a záruka na vaše okna zůstává po montáži tohoto výrobku nedotčena ! Tento pin objevil(a) Taťána Kořínková.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Lehký, pevný, hliníkový, bílý komaxit, Šířka dle Vašeho okna. Sušák na prádlo… Neuvedeno . Hodil by se vám okenní sušák, okenní zahrádka nebo třeba okenní držák, ale nechcete vrtat do oken či fasády domu, aby nedošlo k jejich znehodnocení.


OKENNÍ ZAHRÁDKA - DRŽÁK TRUHLÍKU . Dala se do čištění oken. To Rudu vylekalo: teď mě odsud vymete smetákem! Měl štěstí – jeho pavučina zůstala neporušená. Jedna nepříjemná událost se mu . A nahlédlo oknem do pokoje.


Jůůů, tam je ale věcí, které nikdy nevidělo! Hned za oknem byl totiž pracovní stůl a na něm papíry a různé psací potřeby. Bouřka ani vítr už Vám květiny neschodí a správným výběrem barvy získáte i krásný dekorační prvek Vašich oken. Vyrábíme okenní držáky.


Prodám ručně kovanou zahrádku do oken. Více ornamentů za sebou). Místo prodeje: OstravaZměněno: dnes. Sítě do oken a dveří. Barva komaxit : dle přání zákazníka.


Dostupnost: Skladem více než 10. Moje koníčky a různé tvoření vytvořené v důchodu. Cena uvedena vždy za jednotku. Možná si budete připadat jako Maruška v pohádce O dvanácti měsíčkách – až .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky