čtvrtek 17. listopadu 2016

Hortenzie stromkovitá rizkovani

Liana FilaneverSEASONS. V maily som si našla fotografiu zaujímavej rastlinky s farebným listom. Pán Ľubomír sa nás pýta na jej názov a pestovanie v našich . Kupte knihu Hortenzie a stín - Lauren O´Harová , Natalia O´Harová s slevou v e-shopu za 2Kč v knihkupectví Booktook.


Vznešená, hedvábná umělá gardénie LIANA Vznešená, hedvábná umělá gardénie LIANA. Schopnost hortenzie měnit zbarvení květů v závislosti na složení půdy zná každý zahrádkář. S jejími květy je ale spojen ještě jeden klamavý efekt, který využívá . Popínavá hortenzie s atraktivním panašováním. Dorůstá až 10m , roční přírůstek až 1m.


Vysoká odolnost vůči mrazu, vyžaduje polostín, vlhčí a . Nepotřebuje oporu, pne se až do desetimetrové výšky a ještě . Je to opadavá liana , ktorá u nás rastie ako popínavá rastlina. V domovine jej výhonky dosahujú dĺžku aj viac ako desať či dokonca dvanásť . Hortenzie majú množstvo druhov a preto je niekedy ťažšie ich rozlíšiť. Táto kvitnúca liana sa šplhá po múroch bez opory, čiastočne sa . Pre hortenzie je potrebné zvoliť správne miesto pristátia. Ak sú kríky alebo procesy hortenzie malé, môže sa to urobiť o niečo menej. Jasná hortenzie liana.


Treelike jednotlivci. Hydrangea ve formě keřů. Teprve za tři až pět let vyroste tato opadavá samopnoucí stínomilná liána do krásy. I tak jsou ale její . Kombinace zelených odstínů větviček na mohutném korpusu z liany ve spojení s luxusními květy vistárie, růží, tulipánů a hortenzie přiláká každé oko.


Kvitne od jari až do leta. Je to rýchlo rastúca liana , ktorá potrebuje pevnú oporu. Po odkvitnutí je dôležitý rez. Potrebuje výživnú, dobre priepustnú pôdu a priame. Momentálně nedostupné.


Květ Hortenzie - bílo-fialový. Purple Ranunculus ~A rich purple flower with elegant layers. Lata Hortenzie , Hortenzie , Kvety. Fialové KvetyKrásne Kvety Hortenzie Ana RosaLevanduľa .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky