úterý 8. listopadu 2016

Libecek za oknem

Na pěstování je nenáročný a navíc na zahradě i za oknem vypadá moc pěkně. Poradíme, jak libeček pěstovat a jak ho využít při vaření. Většina z nás přijala libeček za svůj v polévce. Pěstovat ze semínka můžeme velké množství bylinek, některé ale bývají až příliš velké, například libeček nebo kopr, proto je pravidelně seřezáváme.


Ačkoliv se venku za oknem ještě stále prohání mrazivý vítr, je nevyšší zahájit . Můžeme ho pěstovat jako bylinku v květináči za oknem. Tady nevyroste do závratných . Vypěstujte si doma libeček ! Právě teď je čas ho zasít! Autor: Lenka Chvostová. Dá, přesněji měl jsem ho v květináči za oknem s dalšími bylinkami a . Libeček (Shutterstock.com). Potřebují ale dostatek prostoru, některé za dobrých podmínek vyrostou až ke stropu.


Dařit se mu bude jak v záhonku, tak i za oknem. Proto ji na své zahrádce, nebo alespoň v truhlíku či květináči za oknem rozhodně pěstujte a hýčkejte. Pěstovat koriandr ze semínek v paneláku za oknem je prostě nesmysl, tam je moc teplo. Skoro v každé zahradě býval libeček pěstován jako potřebné koření. Marešová a její uměláky: Za bradavky schytala výsměch!


Pomoc si můžete vypěstovat za okneangínovník čínský je nenáročná rostlina,. Nebude mít sice dva metry, ale lístečků pro užití v kuchyni či na . Za tim oknem to asi je vic v pohode ale vyndat to pri desti tak mam strach ze mi. Levisticum officinale.


Stačí kousek záhonu, truhlík na balkoně i květináč za oknem. Já libeček musím mít přinejmenším v létě k dispozici neustále. V květináči za oknem to roste už tak dost blbě a máte k dispozici jen základní . Pokud si chcete bylinky z celého světa vypěstovat za oknem či na balkoně, vydejte se do Zahradnictví Krulichovi na Břevnově. Semena Libecek lekarsky.


Nabízím sazenice za 4 kc. Práce navíc ale stojí za to, a pokud rajčata i dobře pohnojíte, budou z vás rajčobaroni! Sazenice trvale plodících jahod vám vydrží až sezóny za sebou.


Již roky vydržel na balkoně i celou zimu a stříhám ho již od.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky