pátek 11. listopadu 2016

Ovoce které nadyma

Středně raná odrůda Prima má velké plody a husté olistění. Odrůda Karmen patří ke středně raným až pozdním. Plody jsou načervenalé a . Raná odrůda červeného angreštu. Odolná k americkému padlí. Vinná réva Boskoop Glory.


Výhodou je dlouhá doba sběru plodů. Jonkheer van Tets je velmi raná holandská odrůda červeného rybízu. Keř je vzrůstný, vysoký a středně hustý.


Kosterní větve jsou silné, habitus. Vaccinium corymbosum. Její plody jsou střední velikosti, mají černou barvu a jemnou sladkou chuť.


Roste polovzpřímeně, proto je lepší k ní umístit oporu. Dozrává od července do září. Silný růst, vysoké výnosy. Velmi raná plazivá ostružina vynikající svojí nenáročností a plodností.


Zraje od konce června do poloviny července. Nenáročná na pěstování. Arktická ostružina ´Marika´ VĚTŠÍ (Arktická malina). Větší sazenice v kontejneru 2L. Dostupnost: REZERVOVÁNO pro . Pôda, vzdušná, priepustná.


Intenzita rastu, rýchlo rastúca. Zber plodov, VII - X. Lesklé, velmi velké . Ostružina beztrnná raná ´BLACK SATIN´ . Obidve rastliny možno pestovať v hlbšej živnej dostatočne vlhkej pôde. Rozmnožujeme vegetatívne.


Beztrnná ostružina ´THORN FREE´. GOLDTRAUBE 23- středně raná odrůda (zraje od konce července) tvořící . Vaše cena: 14Kč . Malling Joy, Leo či Autumn Bliss jsou pozdní až velmi pozdní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky