pátek 12. ledna 2018

Spojka na teru vari

K dispozici Vám bude privátní parkoviště a klubová sauna (infra a finská sauna, vířivka , masáže). K dispozici je velké privátní parkoviště a klubová sauna (infra a finská sauna, vířivka , masáže). V blízkém okolí penzionu se nachází centrum, výstaviště a . Garantujeme vždy bezpečný.


Odpočinek v infrasuna a . U nás máte možnost navštívit každý den saunu , vířivku popřípadě obojí dohromady v prostředí absolutního soukromí ,kde nebudete nikým rušeni.

SAUNA, VÍŘÍVKA , MASÁŽE, VENKOVNÍ KOUPACÍ SUD. Budějovice , Jihočeský kraj, Česká republika. Penzion Lara pokoj s vířivkou. Soukromý pokoj v dům. Zařízení na místě: 0. Wi-Fi zdarma ve všech pokojích.


Privátní vířivka české budějovice. Oddělená místnost od veřejnosti s vlastní vířivkou , saunou a odpočinkovou relaxací!

Jedná se o privátní . Poskytneme vám naprosté soukromí. Necháme vás vychutnat si klid a luxusní péči. Dopřejte si chvíli sami pro sebe. Zapomeňte na starosti . Uvolňující masáže, koupele, zábaly, to vše pod jednou střechou!


Rádi Vás přivítáme v příjemném prostředí našeho nově otevřeného relaxačního centra CLEOPATRA. Parkovat u nás můžete v hotelových garážích. Některé hotely nabízejí soukromé vířivky , jiné mají sdílené vířivky , které jsou součástí wellness centra.


Albatros Prachatice s. Vejde se do ní přes lidí a je součástí letošních . V ceně polopenze, sauna, privátní vířivka s lahví sektu a sleva na. Ponořte se do světa privátní relaxace. Vířivky , Vám poskytují maximální . Má příspěvek časově omezenou dobu trvání?


Navštívit nás a vyzkoušet vířivky na vlastní kůži můžete nejen v našem. Zaručujeme naprosté a nerušené soukromí po celou dobu pobytu, ať se rozhodnete pro návštěvu s celou partou či si vychutnáte pobyt u nás jen společně s .

Anebo úplně sám či sama – se sklenkou vína a při pohledu na sněhové vločky, . Romantičtější je to ale ve dvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky