úterý 9. ledna 2018

Jarní postřik třešní

Feb Předjarní postřik proveďte přípravkem, který udusí většinu. Apr Pokud půjdete k zahradníkovi, myslím do zahradnictví nebo do drogerie, kde přípravky prodávají, tak Vám poradí. My dříve stříkali proti . Jak provádět jarní postřiky ovocných stromů - ČESKÉSTAVBY.


Postřiky, hnojiva www. Jun Co dělat, aby třešně nebyly červivé, ještě zelené neopadaly, jak se bránit. Dospělý hmyz je moucha velká mm, která se líhne na jaře , nejčastěji v. Běžně se pak k postřiku používá přípravek Sumithion EC, který má . Moniliový úžeh a moniliová hniloba plodů třešní a višní se vyskytují hlavně u. Těmito přípravky se ošetřuje na jaře před rašením pupenů a postřik hubí . I když vaše zahrada poskytla domov jen několika ovocným stromům, myslete na . JARNÍ POSTŘIK - rozhodující zásah proti přezimujícím formám škůdců,.


Návod na pěstování třešní a višní, Zahradnictvi Spomyšl. Dusík doplňujeme až na jaře (přes zimu by se snadno vyplavil z půdy), po odkvětu a po opadu plodů. Pomocníkem bude běžný postřik proti savým škůdcům na ovocných stromech.


Autor: Thinkstockphotos. Moniliová hniloba plodů peckovin představuje vážné ohrožení sklizně meruněk, broskví, slív, třešní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky