pondělí 29. ledna 2018

Hrušen nojabrskaja

Hrušeň NOJABRSKAJA - podn. Stará, velkoplodá Moldavská odrůda. Triumph de Vienne x Decana. Je relativně velmi dobře odolná. Vhodná do všech poloh. Odrůda je hodně úrodná. Parametr 1: podnož sem. Zimní odrůda hrušně, žlutozelené barvy.


Tato odrůda je vhodná do všech poloh, relativně odolná. Lze skladovat až do ledna. Plody se sklízí v září. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Znovuobjevená Moldavská zimní odrůda, která má velmi velké plody a je hodně úrodná. Strom je dostatečně odolný chorobám.


Nojabrskaja připravujeme pro podzim. Je odolná vůči chorobám. Výrobek je v kategorii Stromy a keře. XENA NOJABRSKAJA , hrušeň , 2. Září, středně pozdní. SAPHIRA, hrušeň sloupcovitá, 2. ZLATA, hrušeň sloupcovitá, 2. NOJABRSKAJA - zimní hrušeň (p.c.caucasica) prostokořenný stromek ( NOJABRSKAJA - sazenice hrušně).


Haganta, Jojo, President, Stanley aj. Malinoostružiny, Ostružiny . Idaret, Karneval, Red Jonaprince, Rubín aj. Letní hrušeň z Dolního Benešova. Podzimní hrušeň z Dolní Lhoty.


Jde o hybridogenní druh se složitým vývojem. Rosaceae) Rod ‎: ‎ hrušeň ‎ (Pyrus) Věstník ÚKZÚZ, řada Národní odrůdový úřa ročník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky