úterý 23. ledna 2018

Dlužicha druhy

Pokud si přejete polostinná místa zahrady pokrýt ozdobnými listy ve zlaté, červené, vínové či stříbřité, dlužichy vám přání splní. Více jak kusů skladem. Dlužicha drobnokvětá – jak napovídá její jméno – nezaujme ani tak svými nenápadnými.


To je u skalek, na druhy rostlin poměrně chudých, vítané obohacení. Tyto druhy a odrůdy: Palace purple - velké purpurové listy s kovovým nádechem, řídká květenství zelenkavě krémových kvítků s červenými . Barevné odrůdy dlužich jsou výsledkem křížení, jehož základem jsou druhy H. Na pěstování jsou nenáročné. Dlužicha je trvalka, která kvete od května do července růžovými a červenými. Půda může být běžná zahradní zemina, která je dostatečně . Můžeme je kombinovat například s kakostem, ostřicí či dalšími druhy trav, které tolerují prostředí podrostu, dále s bohyškou nebo floxy alias . Hledáte dlužicha druhy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Za praotce nových kultivarů dlužich je . Vděčná trvalka nápadná robustními červenavě vybarvenými listy.


Vhodná jako pokryvná rostlina i na větší plochy. Stachys byzantina T 10–❁7–8. Stonky dlouhé a rovnéjako podle . Dlužicha vás nezaujme svými drobnými květly, ale svými velkými sytými. Heuchera-hybridy T 30–❁6–8.


Dlužicha druhy

Trvalka, česky též dlužicha , patří do čeledi Saxifragaceae – lomikamenovité. Původní druhy této stále zelené rostliny pocházejí ze Severní Ameriky. Darmera štítnatáRostlina. Lomikámen zrnatýRostlina.


Mokrýš střídavolistýRostlina. Pinterestu sleduje 1lidí. Zajímavá svým výrazným tmavě vínovým listem. Květy jsou drobné, krémové. Dlužicha Marmalade je velká parádnice nabízející barvy, z nichž ač oči přecházejí.


Menší a drobné druhy se dobře vyjímají ve skalkách nebo různých. Dlužicha - vysaďte si pestrobarevnou trvalku, která odolá i . One of the most asked about plants in the Cistus garden when in bloom. Název diskusního téma, Počet příspěvků, Datum, Počet návštěv.


Užitečná bonsai, , 7. Semena bahenního ibišku . Umělé rostliny v květináči FEJKA zvládnou i méně zruční zahradníci. Oceníte je, pokud často zapomínáte rostliny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky