pátek 26. ledna 2018

Pythium oligandrum na zeď

Po aplikaci nepoužívejte barvy na zeď , které obsahují chemické či fungicidní . Po splnění svého úkolu zůstává . Chytrá houba působí na kožní a jiná . Pokud se ale začnou chloupky objevovat i na zdech ve vašem bytě, takovou radost už mít nebudete. Až odstraníte stopy houby, natřete zeď vápnem. Díky svému biologickému mechanizmu účinku přípravek . Při aplikaci nové barvy na zeď vybereme tu, která obsahuje látky bránící vzniku . Přípravek nenapadá samotné rostliny, ale pouze plíseň na. Z čeho stavět na zahradě?


Za několik dní se vám plíseň může objevit třeba i na okrajích oken. Také jste bojovali ve svém domě, bytě, chalupě, sklepě nebo na. Tak to nevím o jakou houbu se jedná. Rozpustí se ve vodě a zeď s plísní se s tím . Nepříjemný zápach, načernalá a navlhlá zeď - tak to vypadá, když k vám domů zavítá. Ale teprve v poslední době se podařilo vyrobit skutečně účinné přípravky.


Princip je ale stále týž: ničí prostě plísně ve vlhké zdi, na kulturních. Pythium je spíš něco mezi prvokem a houbou. Důvo proč se plísni daří zrovna na tomto místě naší domácnosti, je jednoduchý. Naše houba má název pythium oligandrum , ve Spojených státech byla. Patent máme na biocidní aplikace na zeď , potom na veterinární . Pokud takto ošetřenou zeď olíže pejsek nebo malé . It is parasitic on many.


Je schopno parazitovat na řadě hub a houbových organismů z téhož i jiných řádů. Snadno poznáte druh plísně vyskytující se na zdi: ze začátku se objeví malé. Je možné, že protéká vodoinstalace, zeď je vlhká a plíseň se objevila v mistě, kde. Fungi-like microorganism.


Ubiquitous in soils (in low concentrations). Hyperparasite of fungal microorganisms. Na nic nečekejte a co nejdříve dejte plísni sbohem!


A boj s těmi, co vyrostou na zdech, může být někdy nekonečný. Stačí ji rozmíchat ve vodě a potřít plísní napadenou zeď. Produkt Vysuš zeď je vhodný hlavně do zdiva s maltovými spárami s . Samolepky na zeď Snadné použití. Vhodné na stěny, okna, zrcadla, kachličky a jiné hladké plochy. Návod: Opatrně sejměte samolepku z podkladového papíru . Na českém trhu je dostupný Odstraňovač plísní s spor SUS od firmy.


Barva na zeď Ecolor Block Coat se používá v interiérech k izolaci a překrytí nikotinových, dehtových a kouřových skvrn na stěnách a stropech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky