úterý 27. října 2020

Vzdušník k vodárně

Pryžový vak slouží jako zásobárna vody. Do rozvodu vody je tlaková nádoba k vodárně připojena závitovým hrdlem. Tlakové nádoby k domácím vodárnám l, tlakové nádoby s vakem litrů, nádoby k vodárně s membránou litrů. Nafoukám cca bary . Kolik má mít tlak vzduchu v nádobě domácí vodárny.


Vodárna spíná každou vteřinu, dá se to ještě opravit.

Darlink - časté zapínání - DŮMACHALUPA. Objem vzdušníku (l): , Průměr závitu . EFRU vzdušník (samostatný balonek). Tlaková nádoba se používá jako vzdušník pro přetlaky bar, bar a bar, ( nebo dle dohody), s teplotou média do 1°C. Je vybavena kontrolním průlezem , . Vyrábíme a dodáváme tlakové nádoby, jako jsou vzdušníky , vodárny , expanzní.


Nerezová tlaková nádoba ( vodárna ) slouží jako vyrovnávací nádoba ve . Nerezové vzdušníky slouží jako vyrovnávací tlakové nádoby pro. Vzdušník je standardně vyroben a dodáván z nerezové oceli AISI 3L .

Po změření tlaku vypusťte všechnu vodu. Po vypuštění vody opět změřte tlak ve vzdušníku a protože bude pravděpodobně nízký doplňte vzduch . Prodám tlakovou nádobu CIMM AFE CE 1litrů k domácí vodárně. Prodám nový nerezový vzdušník festo o objemu 20l. Inzerát byl odebran z oblíbených. Vzduchojem 7l bar, vzdušník , tlaková nádoba.


Konstanta K zde bude 2 protože vodárna má čerpadlo s motorem kW. Grundfos, Malá domáca vodáreň Hydrojet, l vzdušník , GRJP5. Výrobca: GRUNDFOS Hmotnosť položky: 1kg.


Menovité napätie (v): 230. Kompletní technická specifikace produktu Atmos Albert E. Kompresory s přímým náhonem, umístěným na vzdušníku , ve výkonovém rozmezí 4. Takže třeba takovej vzdušník k vodárně. Jenom půl roku v používání.


Koupil jsem ho a mistr studnař nám při výměně čerpadla ve studni nakonec . Přímo z přivaděče je odběr vody do Adamova a . Vodárny a čerpadla v garážích, studnách, armaturních a . Využijete je také pro dofouknutí kol, natlakování domácí vodárny a další příležitosti. Díky vzdušníku u olejových modelů můžete s kompresorem provádět i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky