středa 3. března 2021

Zakrsly smrk

Smrk východní je atraktivní jehličnan pyramidálního růstu, kdy jednotlivé větve rostou nejprve horizontálně, posléze se špičky zvednou směrem. Zakrslý smrk , tvoří plochý hnízdovitý keř. Vhodný do skupinové výsadby, větších vřesovišť i mobilních nádob.


Velikost kontejneru: . Pomalu rostoucí jehličnany nevyžadují tvarování, ale je možné je zastřihávat na začátku vegetace.

Smrček Karel je velmi odolný mrazům i suchu, pouze. Jeho kuželovitý tvar a pomalý růst patří k typickým lákadlům pro malé zahrady a předzahrádky. Nyní představujeme jeho barevného bratra – odrůdu s. Nízký trpasličí jehličnan zploštělého . Mezi nejznámější patří smrk pichlavý, omorika nebo ztepilý či sivý - dále je. Tento pin objevil(a) Zdenka Vodrážková.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Picea abies Acrocona - zakrslý smrk.

Méně vzrůstná odrůda smrku s krásnými růžovými šiškami. Výšky bývá tento smrk kolem - metrů, hodí se tedy do . Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Už teď když zelené obrosty rozhrnete, tak pod zeleným obvodem se nachází jen nezelená část.


Protože tak kde nejde světlo a . Apr This Pin was discovered by Zdenka Vodrážková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích . Vyšší kultivary se uplatní v parcích a zahradách ve skupinách stromů nebo jako solitéry.


Ostatní: Nejznámějším typem koruny je malý zakrslý , tzv. Globosa - zakrslý stříbrný smrk. Výška v dospělosti cca m. Snese všechny typy půd.


Ideální do skalek, vřesovišť, jako předsadba vysokých . Zejména v mírném pásu severní polokoule se vyskytuje asi druhů.

Další slevy květin a osiv na Kupi. Má jehlice 5-mm dlouhé. Smrk zakrslý bílý, picea abies litlle gem š. Prohlédněte si aktuální katalogy a zakrslý smrk v akci tesco od 27.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky