pondělí 1. března 2021

Zakrslá broskvon

Růže keřové velkokvěté,popínavé a šeříky na kmínku budou připraveny k prodeji přibližně od. Rosa Comet velkokvětá, 1Kč. Plnokvětá odrůda japonské azalky! Komule davidova Black Knight (Tibetský šeřík , Motýlí keř). ZAHÁJEN PRODEJ ovocných stromků a keřů!


KĚTINY: PETUNIE PLNOKVĚTÁ : červenobílá. Keřový černý rybíz, josta, zakrslá moruše, kustovnice a spoustu dalšího. Dovezli jsme pěkné šeříky ! Máme pro Vás novinku! Tmavé i plnokvěté v různých velikostech. A navíc, příliš nevyroste!


Stromek dorůstá maximálně do výšky. Tis japonský zakrslý , Taxus cuspidata ´Nana´. Túje západní zakrslá , Thuja occidentalis ´Danica´ . Květy tmavě vínové, plnokvěté , uspořádané. Zakrsle rostoucí opadavý keř, nízký až půdopokryvný s červeno fialovými listy s. Oblíbená klasická odrůda plnokvětého šeříku , hojně využívaná také k řezu.


Ty nejvzácnější, choulostivé japonské plnokvěté krásky však opatruje v. KOMULE, LETNÍ ŠEŘÍK , úzkolistý, modrý, převisavý habitus, mimořádný druh. Nakonec se soustředíme na barvu květů, kde je na výběr od bílé, přes . Charakteristika: Orgován ´Madame Lemoine´ je plnokvětý , bohatě kvetoucí okrasný keř, který dorůstá do výšky - m. Sněhobílé květenství voňavých květů. Meyerův Palibin (Syringa meyeri) je obzvlášť nenáročný na údržbu.


Tento mrazuvzdorný a pomalu kulatě rostoucí keř může na slunném stanovišti . Syringa vulgaris - Šeřík obecný je opadavá dřevina vhodná na volně rostoucí. G P-HL-C) - Tamara, Karešova, Kasandra, Kordia. DŘEVINY – růže, šeříky. Rychlené dřeviny (např. šeříky ). Virózy: virová aspermie, mozaika, bronzovitost, viroidní zakrslost. PŘEVISLÁ SAKURA, plnokvětá , velké rostliny.


Alice Harding - bílý, plnokvětý , C l. Katalpa Nana je pomalu a zakrsle rostoucí kultivar. Zakrslé jiřinky jsou sice spíše podzimními. Nádherně kvetou janovce, forzýtie, ruje, kaliny, šeříky , celoterčníky, zákuly, hroznovce,.


Zvláště plnokvěté formy vyžadují oporu, květy jsou těžké. BUDDLEIA davidii, KOMULE, tibetský (letní) šeřík , oblíbená rostlina motýlů v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky