úterý 15. prosince 2020

Zakrsla jablon

Slupka je zářivě červená. Dužnina je krémově bílá. Počet kusů v balení:ks. I pokud nemáte velkou zahradu, nemusíte se vzdávat pěstování . Zakrslá jabloň GARDEN SUN RED má velké, červené plody.


Samosprašná zakrslá jabloň. Pohodlnější už to nemůže být! Stanoviště: plné slunce. Doba zralosti: říjen. Nenáročná zakrslá jabloň s atraktívnymi červenými plodmi sladkej chuti, vhodná do malých záhrad alebo . Jak by se vám líbila možnost vypěstovat si vlastní jablíčka, meruňky nebo hrušky?


Jabloň zakrslá ´MINI´ podp. Zajímavá odrůda zakrslé jabloně. Nabízíme na kmínku vysokém cm. Přidat do oblíbených. Menší odrůda okrasné jabloně s růžovým květem a žluto oranžovými okrasnými jablíčky.


Strom bývá vysoký - metry. Pumiselect - zakrslá podnož až o nižšího vzrůstu než meruňkový . Moje zakrsla jablon se stala obeti msic. Popis: Odroda Bolero je stĺpovitá jabloň , takzvaná balerína.


Na jar tvorí biele kvety s ružovým nádychom. Do konca augusta z nich dozrejú žlto-zelené jablká s. Moruša zakrslá ´SHIN-TSO´ je zakrpatená, pomaly rastúca odroda moruše. BALKONELA RED – zakrslá Nektarinka.


Plody majú intenzívnu vôňu. Táto drevina je naozaj nádherná pre svojou farebnosťou zatieni aj mnoho exotických listnatých okrasných drevín. Latinský název: Malus pumila.


Výskyt: původní druh nejspíše v Evropě. Všechna práva vyhrazena. JABLOŇ letná Jakubky. Priesvitné letné-zelené. Starking-Dwarf je zakrslá forma velmi chutné a sladké odrůdy jabloně.


POLKA – sloupovitá jabloň (MM106) prostokořený stromek. Listnaté stromy - zakrsla briza, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Betula nana briza zakrsla. Picea abies smrk ztepily.


Morue Bzeneck Zakrsl a sloupov odrdy- nabzme sloupov jablon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky