pondělí 7. prosince 2020

Vzdalenost vrtani sloupku

Na betonování rohových sloupků jsme použili rychle tvrdnoucí beton Rapid od. Samozřejmě,že vrtání bude mnohem pomalejší a náročnější než do čistě . Montáž podhrabové desky pod plot. Při montáži podhrabových desek je nesmírně důležitá přesná osová vzdálenost zabetonovaných sloupků. Je třeba pečlivě dodržovat osovou vzdálenost sloupků a mít na paměti přesnou.


Návod a přesný postup betonáže plotového sloupku. Jaké příslušenství je součástí plotových sloupků a šikmých vzpěr? Jako vhodný typ sloupku nabízíme plotový sloupek Clip, který je vybaven montážním nosem . Dle potřeby je možná i jiná vzdálenost , ne však víc než bm. Dbejte také na stejnou výšku sloupku (pomůže Vám opět napnutý provázek).


Vytyčení pozemku a vrtání děr. Svařované pletivo kompletně rozvineme a přichytneme na každém sloupku kleštěmi BEKACLIP. Hloubku zabetonování sloupků doporučujeme - cm. Po rozměření vzdálenosti jednotlivých sloupků a vzpěr následuje vrtání děr.


Na každém sloupku uděláme značku ve stejné výšce, aby byly. S tím souvisí i výběr sloupků a jejich kotvení, betonování či u poslední. U drátěného plotu bude jen na vás, jakou vzdálenost zvolíte, stačí použít.


Jakmile máte bod pro vrtání , můžete začít s našroubováním vrutu do země. Nejprve stanovte průběh plotu a dbejte přitom na hranice vašeho pozemku. Opěry potřebujete na sloupku na začátku . Vzdálenost sloupků má být asi - m. Vrtačka s vrtákem 8mm pro vrtání vzpěr, 3-6mm (dle typu úchytky) pro vrtání. Zajistěte co nejmenší vzdálenost vrtáku od sloupku. Cena vrtání plotových sloupků je uvedena v následující tabulce.


Doprava mininakladače (tam i zpět): . K vytyčení poloh sloupků plotu vyznačte místa podél vnější strany provazu. K vrtání lze použít vrtáky z rychlořezné oceli nebo vrtáky ze slinutého karbidu. Nepoužívejte dřevěné . Na závěr vrtání nezapomeňte vyfouknout z otvorů všechen prach! Rozteče sloupků pro nástrčnou desku a úhlovou desku.


Při vrtání otvorů pro hmoždinky v betonové balkónové desce se nesmí poškodit nebo. Při vrtání do plochy je k přípravku potřeba připevnit postranní doraz a nastavit vzdálenost vrtání od hrany. Poté už stačí vsadit kolíky příslušného průměru a díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky