čtvrtek 2. dubna 2020

Trhy polsko český těšín

Holky, nemáte tip kam do Polska na trhy ? Těšíně …myslím listopad termíny. Trhy v Polsku , pro a proti Někteří lidé mají proti polským tržnicím výhrady. Zlatou éru“ už mají tyto trhy evidentně za sebou, ale přesto tady o . Sedmička zjišťovala, na jaké ceny a jaké zboží lákají polští obchodníci české. To je ale nejlepší zajít na potravinový trh , který je na začátku velké tržnice,“ radí . TRŽNICE V POLSKÉM TĚŠÍNĚ.


Já si myslím, že na velký trh je už zbytečné chodit, je tam toho hodně a dohromady nic. Nákupy v Polsku, nákupy v těšíně , Polsko nákupy. Jak to tam teď vypadá?


Myslím trhy -burzu hned za Olzou. Určitě nesmíte být překvapeni, pokud zahlédnete po polské straně řeky Olše více českých zákazníků než těch polských. Vím, že tam existuje velká a malá burza. Kdysi jsme tam jezdili, . Jaké trhy v Polsku jsou nejlepší a kdy se konají vyhlášené polské trhy letos?


Ve dnech předcházejících tomuto víkendu, kdy se na českých hřbitovech očekává největší nápor lidí, . Polské trhy mají otevřeno většinou po celý týden, doporučujeme je. Na polských trzích se platí polskými zlotými, ale i českými korunami. Chtěli bychom v neděli 9. Nakupuje se zde hlavně na Malé těšínské burze, . V akčním letáku Lidl pro polský trh je aktuálně ve slevě margarín Palma . Během pár minut můžete přejít z náměstí ČSA přes řeku Olši na krásný historický polský Rynek, kde rovněž najdete trhy.


Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce. Suroviny na vánoční cukroví, dárky od Ježíška, kočárky, to vše na jednom tržišti. Termíny denní zájezd.


Trhy jsou zde celoročně, ale o vánočním čase zde nakoupíte vánoční dekorace a stromeček, jídlo, oblečení, nábytek i dárky. Je to třeba projít celé . Ceny jsou zde zhruba o třetinu nižší, . Nedávno se psalo v diskuzi o chovatelských trzích v Polsku. Nastupují i Češi jedoucí na polské trhy , kteří když se dozvěděli, . Polské tržnice v česko - polském příhraničí žijí především ze zájmu českých nakupujících. Nakupující Češi tvoří na trzích v Polsku drtivou většinu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky